Σκούπα Ατμοκαθαριστής 6 σε 1 για Όλες τις Επιφάνειες

[Σύνδεση για προβολή τιμής]
21755-030-00-05
Μη Διαθέσιμο

Σκούπα Ατμοκαθαριστής 6 σε 1 για απόλυτη καθαριότητα χωρίς απορρυπαντικά!

Καθαρίστε τα πάντα χωρίς χημικά,με την δύναμη του ατμού!Είναι γνωστό ότι ο ατμός όχι μόνο καθαρίζει αλλά και απολυμαίνει λόγω της υψηλής θερμοκρασίας !

Με την Σκούπα Ατμοκαθαριστής 6 σε 1 εξασφαλίζετε απόλυτη καθαριότητα χωρίς την χρήση απορρυπαντικών και χημικών.. Είναι μια ιδανική συσκευή καθαρισμού, ιδιαίτερα όταν στο σπίτι υπάρχουν παιδιά ή κατοικίδια.Απομακρύνει παράσιτα, βακτηρίδια και μικροοργανισμούς.Προσφέρει απόλυτη καθαριότητα και αποτελεσματική απολύμανση με τον πιο φιλικό τρόπο για την υγεία σας και το περιβάλλον.

Καθαρίστε και Απολυμάνετε σε λίγα λεπτά, με την δύναμη του ατμού, τα πατώματά σας, τους τοίχους, τα χαλιά σας, τον φούρνο σας, τα τζάμια, τα είδη υγιεινής, τις ταπετσαρίες των επίπλων σας, τα παιχνίδια των παιδιών σας ακόμα και τα ρούχα σας.

Χρησιμοποιήστε την παντού μέσα στο σπίτι!

Στην κουζίνα: καθαρίστε τα λίπη στον φούρνο σας σε δευτερόλεπτα.

Στα πατώματα: καθαρίζει και απολυμαίνει πατώματα όπως μάρμαρο, πλακάκια, πέτρα και παρκέ.

Στα χαλιά: καθαρίζει σε λίγα λεπτά τους λεκέδες  σας αλλά και όλη την επιφάνεια.

Στο μπάνιο: πατήστε δύο μόλις κουμπιά και αποκτήστε έναν πανίσχυρο ατμοκαθαριστή χειρός, ο οποίος θα σας κάνει το μπάνιο και τα είδη υγιεινής πιο καθαρά από ποτέ.

Στο παιδικό δωμάτιο: θα απολυμάνετε όλα τα παιχνίδια που παίζει το μωρό σας, τις κουρτίνες, το στρωματάκι στο κρεβάτι του και το χαλί του.

Στο σαλόνι: θα γίνει σαν καινούργιο με ένα πέρασμα καθώς ο ατμός δεν καθαρίζει μόνο λεκέδες αλλά αναζωογονεί και τα υφάσματα.

Χαρακτηριστικά:

  • Ο ατμός είναι έτοιμος σε 10 δευτερόλεπτα
  • Ισχύς: 1250W
  • Διαθέτει δεξαμενή των 450 ml
  • 6 διαφορετικά αξεσουάρ για να καθαρίσετε κάθε είδους επιφάνεια, από σκληρά πατώματα μέχρι υφάσματα.
  • Περιέχει: κύπελλο μέτρησης, εξαρτήματα διαφορετικού σκοπού το καθένα, όπως πανί με μικρο-ίνες για γυάλισμα και ξεσκόνισμα σε ρούχα και επιφάνειες, στρογγυλή βούρτσα από μέταλλο και πλαστικό, εργαλείο για καθαρισμό παραθύρων κ.α.
  • Καθαρίζει χωρίς χημικά
  • Ευέλικτη, ελαφριά και εύκολη στη χρήση

Προϊόντα στην ίδια τιμή Προϊόντα στην ίδια τιμή