Συρόμενο Σκίαστρο Αυτοκινήτου

[Σύνδεση για προβολή τιμής]
22481-600-50-05
Σε Απόθεμα
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να αγοράσετε

Το προϊόν αυτό δεν είναι δυνατό να προστεθεί στο
καλάθι γιατί δεν έχετε εισέλθει

Προσθήκη στη Λίστα Αγαπημένων Προσθέσετε στη λίστα σύγκρισης

Νέο συρόμενο σκίαστρο αυτοκινήτου, με universal εφαρμογή, καθώς μπορεί να κοπεί πανεύκολα και να εφαρμοστεί σε κάθε παρμπρίζ αυτοκινήτου.

Σε αντίθεση με τα κοινότυπα σκίαστρα που τσαλακώνουν και δεν διπλώνουν, αυτό το σκίαστρο είναι από ειδικό επιστρωμένο αναδιπλούμενο - πτυσσόμενο υφασμάτινο υλικό, το οποίο θα σας λύσει τα χέρια, ενώ παράλληλα θα προστατέψει αποτελεσματικά το αυτοκίνητό σας!

Αυτό το σκίαστρο, δεν επιτρέπει στις βλαβερές ακτίνες του ήλιου να εισέλθουν από το παρμπρίζ , προστατεύοντας έτσι το αυτοκίνητο αλλά και κρατώντας και την θερμοκρασία στο εσωτερικό χαμηλή.

Ειδικά τους καλοκαιρινούς μήνες το ταμπλό χρειάζεται προστασία, προκειμένου να αποφύγουμε τα ανεπιθύμητα σκασίματα και τους αποχρωματισμούς.

Η χρήση του είναι τόσο απλή, που θα απαλλαγείτε από την συνεχή χρήση της κουκούλας, την ταλαιπωρία της εφαρμογής της και την αδυναμία χρήσης της για λίγες ώρες.

Εφαρμογή:

  • Τοποθετείστε την στην κολόνα του συνοδηγού πάνω στο τζάμι.
  • και με μία κίνηση του χεριού την ανοίγεται και την βεντουζάρετε στην μεριά του οδηγού!
  • Αυτό ήταν, το αμάξι σας είναι προστατευμένο!

Όταν ξαναμπείτε στο αμάξι απλώς την κλείνετε πάλι δεξιά και ουσιαστικά "εξαφανίζεται" στην κολόνα του συνοδηγού. Δεν χρειάζεται να το βγάλετε και να το ξαναβάλετε.

Όπου και αν χρειαστεί να σταματήσετε, στο σούπερ μάρκετ, στο περίπτερο, στο καφέ, έστω και για δύο λεπτά, το αμάξι προστατεύεται σε 2 δευτερόλεπτα.

Οι αρχικές διαστάσεις του είναι 68x150cm  (πλάτος x ΜΑΧ μήκος)

Το βάρος του είναι ελάχιστο και έτσι δεν ξεκολλάει ποτέ από το τζάμι, ενώ όταν το κλείνετε πιάνει ελάχιστο χώρο και αποθηκεύεται πανεύκολα.

Διατηρείστε το αυτοκίνητο σας δροσερό, γλιτώστε από το » καυτό » τιμόνι μία και έξω!

manufacturer:
OEM

Προϊόντα στην ίδια τιμή Προϊόντα στην ίδια τιμή