Ψηφιακό Θερμόμετρο Υπερύθρων Uni-T

[Σύνδεση για προβολή τιμής]
22812-310-50-05
Σε Απόθεμα
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να αγοράσετε

Το προϊόν αυτό δεν είναι δυνατό να προστεθεί στο
καλάθι γιατί δεν έχετε εισέλθει

Προσθήκη στη Λίστα Αγαπημένων Προσθέσετε στη λίστα σύγκρισης

Το Ψηφιακό Θερμόμετρο Υπερύθρων της Uni-T έχει σχεδιαστεί για να παρέχει ακριβείς και αποτελεσματικές μετρήσεις θερμοκρασίας.

Είναι ένα αξιόπιστο και ευέλικτο εργαλείο που σας επιτρέπει να μετράτε θερμοκρασίες που κυμαίνονται από -50°C έως 500°C με υψηλό βαθμό ακρίβειας.

Εξοπλισμένο με προηγμένη τεχνολογία υπερύθρων, αυτό το θερμόμετρο σας επιτρέπει να λαμβάνετε μετρήσεις θερμοκρασίας από απόσταση χωρίς καμία φυσική επαφή, εξασφαλίζοντας άνεση και ασφάλεια.

Η φωτιζόμενη οθόνη LCD παρέχει σαφείς και ευανάγνωστες ενδείξεις θερμοκρασίας, ακόμη και σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού.

Ο εργονομικός σχεδιασμός και η ελαφριά κατασκευή του το καθιστούν άνετο στο κράτημα και εύκολο στη χρήση για παρατεταμένες περιόδους. Η στιβαρή κατασκευή εξασφαλίζει ανθεκτικότητα, ακόμη και σε απαιτητικό περιβάλλον εργασίας.

Διαθέτει το ρυθμιζόμενο οπτικό / ηχητικό συναγερμό υψηλής και χαμηλής θερμοκρασίας, που ανταποκρίνεται ταχύτερα από 250ms, το οποίο μπορεί να σας βοηθήσει να ανακαλύψετε γρήγορα ανωμαλίες.

Μπορείτε να ρυθμίσετε εκ των προτέρων και να αποθηκεύσετε 5 σύνολα τιμών εκπομπής και να αλλάξετε γρήγορα την εκπομπή σύμφωνα με διαφορετικές επιφάνειες για να λάβετε πιο ακριβή αποτελέσματα.

Με τη μέτρηση κλειδώματος, το κράτημα MAX / MIN / AVG / DIFF και τη βάση τρίποδου, το UT306M είναι ιδανικό για διαδικασίες που απαιτούν παρακολούθηση θερμοκρασίας.

Χαρακτηριστικά:

  • Χρώμα: Μαύρο, Κόκκινο
  • Εύρος Θερμοκρασίας: -50℃ - 500℃
  • Τύπος οθόνης: LCD
  • Επιλογή εμφάνισης θερμοκρασίας σε ℃/F
  • Τροφοδοσία με μπαταρίες (2 x AAA)
  • Διαστάσεις 146 x 78 x 45 mm
manufacturer:
OEM

Προϊόντα στην ίδια τιμή Προϊόντα στην ίδια τιμή