Ψηφιακό Καταγραφικό Ήχου σε Μορφή USB

[Σύνδεση για προβολή τιμής]
22455-010-00-06
Σε Απόθεμα
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να αγοράσετε

Το προϊόν αυτό δεν είναι δυνατό να προστεθεί στο
καλάθι γιατί δεν έχετε εισέλθει

Προσθήκη στη Λίστα Αγαπημένων Προσθέσετε στη λίστα σύγκρισης

Το ψηφιακό καταγραφικό ήχου usb stick διαθέτει επαναφορτιζόμενη μπαταρία μεγάλης αυτονομίας πάνω από 20 ώρες, και απεριόριστη αυτονομία όταν είναι συνδεδεμένο στην θύρα usb του υπολογιστή σας.
Είναι ένα κρυφό μίνι καταγραφικό ήχου που μπορείτε να ακούσετε στον υπολογιστή σας ή σε οποιαδήποτε άλλη συμβατή συσκευή που διαθέτει θύρα usb.
Καταγράψτε διαλέξεις - σεμινάρια - συνεδριάσεις - συμφωνίες - συνεντεύξεις κ.λ.π με αυτό το μίνι καταγραφικό ομιλίας usb.
Ιδανική λύση για ηχητική επίβλεψη του χώρου σας αφού είναι καταγραφικό με ανίχνευση ομιλίας

Εξοικονόμηση μνήμης για περισσότερες ώρες καταγραφής. Συνεχόμενη ηχητική καταγραφή χωρίς ενδιάμεσα κενά. Αυτό το καταγραφικό usb ήχου - συνομιλιών είναι νέας γενιάς με άριστη ποιότητα εγγραφής, δυνατότητα σύνδεσης μέσω της θύρας usb στον Η/Υ σας, για αποθήκευση και επεξεργασία των αρχείων (δεν απαιτείται κάποιο λογισμικό ή drivers).
Είναι το μοναδικό στην κατηγορία του που μπορεί να καταγράφει ενώ την ίδια στιγμή φορτίζεται, η δυνατότητα αυτή του δίνει την ευκαιρία να εξαντλήσει την μνήμη του η οποία είναι τουλάχιστον 120 ώρες, εάν υποθέσουμε ότι γράφει 2 ώρες την ημέρα μπορούμε να καλύψουμε διάστημα πάνω από ένα μήνα όταν είναι συνδεδεμένο και φορτίζεται!

Χαρακτηριστικά:
Μνήμη 8 GB
Μνήμη εγγραφής 70 ώρες
Αυτονομία λειτουργίας μπαταρίας 10 ώρες
Μπαταρία επαναφορτιζόμενη λιθίου
 Διαστάσεις 6,5 Χ 2 Χ 1 cm

 ΠΡΟΣΟΧΗ: Η φόρτιση του USB να γίνεται μόνο σε Η/Υ ή σε Laptop. Η εξαγωγή του USB μπορεί να πραγματοποιηθεί μετά από ασφαλή κατάργηση υλικού, διαφορετικά υπάρχει ΚΙΝΔΥΝΟΣ καταστροφής του.

Εκμεταλλευτείτε τις δυνατότητες του προϊόντος αυτού για θεμιτούς σκοπούς.
Δεν επιτρέπεται η χρήση του προϊόντος αυτού για παράνομους σκοπούς.
Με την αγορά αυτού του προϊόντος αποκλειστικός υπεύθυνος για την ομαλή και νόμιμη χρήση του είναι ο αγοραστής.

 

manufacturer:
OEM

Προϊόντα στην ίδια τιμή Προϊόντα στην ίδια τιμή