Σύστημα Προβολής Εικόνων για τις Ακτίνες του Ποδηλάτου

[Σύνδεση για προβολή τιμής]
22227-560-00-05
Σε Απόθεμα
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να αγοράσετε

Το προϊόν αυτό δεν είναι δυνατό να προστεθεί στο
καλάθι γιατί δεν έχετε εισέλθει

Προσθήκη στη Λίστα Αγαπημένων Προσθέσετε στη λίστα σύγκρισης

 Με το Σύστημα Προβολής Εικόνων για τις Ακτίνες του Ποδηλάτου, μετατρέψετε τον τροχό του ποδηλάτου σας σε μια πολύχρωμη οθόνη. Διασκεδάστε κάνοντας το ποδήλατο σας μοναδικό, με το δικό σας χαρακτήρα .Θα το αναγνωρίζουν όλοι από μακριά . Είναι ένας έξυπνος εξοπλισμός ειδικά σχεδιασμένος για ποδήλατα , φανταστικές εικόνες, κινούμενα σχέδια, βίντεο, χαρακτήρες που ρέουν, ώστε οι ποδηλάτες να εκφράσουν τη δική τους προσωπικότητα και δημιουργικότητα σε μια μάλλον βαρετή οδήγηση . 

VIDEO, CARTOON DISPLAY: Επεξεργαστείτε την εικόνα που μπορείτε να φανταστείτε, GIF, βίντεο, κινούμενα σχέδια ή DIY το δικό σας κείμενο, γκράφιτι και κύλιση λέξεων σε ένα αποκλειστικό λογισμικό που έχει διαμορφωθεί στην κάρτα SD που παρέχεται. Υποστηρίζεται JPG, BMP, GIF, AVI, MP4, MPEG, MOV, QT, FLV, κλπ.

ΟΘΟΝΗ ΧΡΩΜΑΤΙΚΗΣ ΑΝΑΛΥΣΗΣ RGB: Ολόκληρη έγχρωμη οθόνη υψηλής φωτεινότητας 2500cd/m2 είναι πολύ εύκολο να δείτε στο δρόμο τη νύχτα ή ακόμα και τη μέρα. Είναι μια υπέροχη ελαφριά διακόσμηση για τα αγαπημένα σας ποδήλατα λόγω της χρωματικής πληρότητας και της υψηλής ανάλυσης για καλύτερη εμπειρία προβολής.

WATERPROOF: IP66 Αδιάβροχη σχεδίαση με διαυγές και απλοποιημένο αδιάβροχο περίβλημα για φώτα LED, δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για βροχερές ημέρες οδήγησης και ζημιές που προκαλούνται από το κανονικό πλύσιμο ποδηλάτων.

LONG POWER ENDURANCE: Εξοπλισμένο με τρεις θήκες μπαταριών που περιλαμβάνουν έως και 18650 μπαταρίες το πολύ. Είστε ελεύθεροι να επιλέξετε να ενεργοποιήσετε το σύστημα με 1, 2 ή 3 μπαταρίες. Η αντοχή ισχύος του είναι περίπου 6 ώρες με χωρητικότητα 4000 mAh όταν τροφοδοτείται από 2 κομμάτια 18650 μπαταριών.

To Σύστημα Προβολής Εικόνων για τις Ακτίνες του Ποδηλάτου λειτουργεί τέλεια σε ποδήλατα με  26 "ή παραπάνω καθώς αγκαλιάζει τέσσερις ελαφρούς βραχίονες που σας προσφέρουν αρκετό οπτικό χρόνο παραμονής για να απολαύσετε τη δημιουργικότητά σας. 


Χαρακτηριστικά:

Υλικό: ABS

Ποσότητα LED:  416 εξαιρετικά φωτεινά 3528 LED

Χρώμα φωτός LED: Πλήρη χρώματα

Διάρκεια ζωής LED: 30000h

Καλύτερη απαίτηση ταχύτητας: 8KM/H

Τροφοδοσία: 1, 2 ή 3 18650 μπαταρίες (περιλαμβάνονται 2 μπαταρίες)

Χωρητικότητα μπαταρίας: 4000mAh

Χρόνος λειτουργίας μπαταρίας: περίπου 7h πλήρη φόρτιση 

Τρόπος φόρτισης: Φόρτιση USB 5V

Αδιάβροχο επίπεδο: IP66

Μέγεθος ακτίνας: 24 * 4 * 3.5cm

Βάρος συσκευασίας: Περίπου 500γρ


Περιέχει:

1 * σύστημα φωτισμού (4 ακτίνες για μια ρόδα )

1 * Καλώδιο φόρτισης

1 * Αναγνώστης καρτών (usb )

1 * 512MB κάρτα SD (διαμορφωμένη)

1 * Σετ κορδέλας (tie wrap) 


*το κουτί περιλαμβάνει ακτίνα για ΜΙΑ ρόδα ποδηλάτου

manufacturer:
OEM

Προϊόντα στην ίδια τιμή Προϊόντα στην ίδια τιμή