Προσαρμογέας για Ασύρματη Σύνδεση Android & iOS σε Οθόνη-Wifi Display Dongle HDMI MiraScreen G2

Προσαρμογέας για Ασύρματη Σύνδεση Android & iOS σε Οθόνη-Wifi Display Dongle HDMI MiraScreen G2,

[Σύνδεση για προβολή τιμής]
005000FGU-018DCX
Σε Απόθεμα
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να αγοράσετε

Το προϊόν αυτό δεν είναι δυνατό να προστεθεί στο
καλάθι γιατί δεν έχετε εισέλθει

Προσθήκη στη Λίστα Αγαπημένων Προσθέσετε στη λίστα σύγκρισης

Απολαύστε τις αγαπημένες σας εικόνες,βίντεο,ταινίες από το internet και το youtube στην οθόνη της τηλεόρασης σας χάρη στον μικρό προσαρμογέα HDMI που τη μετατρέπει εύκολα σε Smart TV.

Εκμεταλλευτείτε πλήρως τη μεγάλη οθόνη, την εξαιρετική ποιότητα και την άνεση που προσφέρει η τηλεόρασή σας και ακούστε στη διαπασών τα αγαπημένα σας ιντερνετικά ραδιόφωνα ή πλοηγηθείτε στο διαδίκτυο, παντρεύοντας το internet με την οθόνη της τηλεόρασής σας.

Έχει μικρό και λεπτό και σχεδιασμό για να το έχετε παντού μαζί σας και στις διακοπές!

Απλά συνδέστε το μικροσκοπικό προσαρμογέα στην θύρα HDMI της τηλεόρασή σας και το USB καλώδιο του, σε αντίστοιχη θύρα και έτσι μπορείτε να προβάλλετε περιεχόμενο από συμβατό φορητό υπολογιστή, tablet ή smartphone. Οτιδήποτε μπορείτε να δείτε στο φορητό υπολογιστή ή στο tablet σας, τώρα μπορείτε να το δείτε και στην τηλεόρασή σας ασύρματα!

Χωρίς καλώδια, χωρίς πληκτρολόγια, χωρίς ποντίκια παρά μόνο με την αγαπημένη σας συσκευή. Το κινητό σας ή το tablet σας.

Χαρακτηριστικά:

Εικόνα υψηλής ανάλυσης 1080P

Συμβατό με Android 4.2, Mac IOS X 10.9, iOS7.0, Windows 8.13.

Εύκολο στη σύνδεση: Απλά συνδέστε και δεν χρειάζεστε κανέναάλλο πρόγραμμα οδήγησης και με το κουμπί αλλαγής, μπορείτε εύκολα να αλλάξετετη λειτουργία Airplay ή τη λειτουργία Miracast.


Προϊόντα στην ίδια τιμή Προϊόντα στην ίδια τιμή