Απωθητικό Υπερήχων Για Ζώα, Πτηνά & Τρωκτικά Με Αισθητήρα Κίνησης

[Σύνδεση για προβολή τιμής]
21845-710-00-05
Σε Απόθεμα
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να αγοράσετε

Το προϊόν αυτό δεν είναι δυνατό να προστεθεί στο
καλάθι γιατί δεν έχετε εισέλθει

Προσθήκη στη Λίστα Αγαπημένων Προσθέσετε στη λίστα σύγκρισης

Το πιο ευέλικτο απωθητικό ζώων καθώς διαθέτει ρυθμιζόμενο εύρος συχνοτήτων υπέρηχων και συναγερμού για να απωθεί από έντομα, έως ελάφια!

Το ασύρματο απωθητικό υπερήχων είναι μια συσκευή ικανή να απομακρύνει από τον κήπο και την αυλή μας σκύλους, γάτες, αλεπούδες, κουνέλια, σκίουρους, αρουραίους, ποντίκια, έντομα και σχεδόν όλα τα ζώα αλλά ακόμα και επιδέξιους κλέφτες χάρη στον συναγερμό του

Μπορεί να απωθήσει παράγοντας δυνατούς υπέρηχους ή να τους συνδυάσει μαζί με δυνατούς συναγερμούς που θα τρομάξουν τα ζώα! Διαθέτει πολλές λειτουργίες ενεργοποίησης χάρη στον ανιχνευτή κίνησης που διαθέτει. Πιο αναλυτικά:

Τρόποι Απώθησης:

Υπέρηχοι: Οι υπέρηχοι, είναι ήχοι χαμηλής συχνότητας, που γίνονται εντόνως αντιληπτοί από τα ζώα, ενώ οι άνθρωποι δεν μπορούν να τους ακούσουν. Ωστόσο, διαφορετικά ζώα, είναι ευαίσθητα σε διαφορετικές συχνότητες. Αυτή η συσκευή παράγει ισχυρούς υπερήχους. 

Διαθέτει ειδική ρύθμιση κατά την οποία μπορείτε να επιλέξετε την συχνότητα που θέλετε να εκπέμπετε ώστε να απωθείτε αποτελεσματικά κάθε ζώο. Πιο συγκεκριμένα διαθέτει επιλογές ανάμεσα σε έντομα, ελάφια, ρακούν, αρμαντίλλο, οπόσουμ, πουλιά, μεφίτες, σκυλιά / γάτες, τρωκτικά / νυχτερίδες και όλα τα ζώα της ίδια συνομοταξίας (αλεπούδες, κουνέλια, ποντίκια, σκίουρους κλπ)

Δυνατός Συναγερμός - Σειρήνα - Ήχοι αρπακτικών*: Η συσκευή μπορεί να παράξει ισχυρότατο συναγερμό και ήχους ζώων-αρπακτικών που θα τρομάξει οποιοδήποτε μεγάλο ζώο ή και επιδέξιο κλέφτη πλησιάσει. Όπως και στους υπερήχους, η συσκευή διαθέτει συναγερμούς διαφορετικών ήχων και συχνοτήτων. Η ένταση και η λειτουργία, ή όχι, του συναγερμού μπορεί να ρυθμιστεί εύκολα ώστε να μην γίνεται ενοχλητικός.

*Συναγερμός ο οποίος γίνεται κανονικά αντιληπτός από τους ανθρώπους. Ήχοι αρπακτικών όπως αετοί κλπ

Τρόποι ενεργοποίησης λειτουργίας:

Αισθητήρας Κίνησης: Μόλις η συσκευή αντιληφθεί κάποια κίνηση, θα ενεργοποιήσει τις διαδικασίες απώθησης στις ρυθμίσεις και στις συχνότητες που εσείς έχετε θέσει. Είτε με υπερήχους και τον συναγερμό, είτε μόνο με υπερήχους.

Συνεχόμενη λειτουργία: Συνεχόμενη λειτουργία με αυτόματη εναλλαγή συχνοτήτων συναγερμών και υπερήχων. Να σημειωθεί πως ο η ένταση του συναγερμού - σειρήνας μπορεί να ρυθμιστεί έως και να μην ακούγεται καθόλου.

Απωθεί με δυνατούς υπέρηχους που εκπέμπει ένα ευρύ φάσμα των ζώων όπως γάτες, τα σκυλιά, αλεπούδες, σκίουροι, αρουραίους, ποντίκια κλπ. Ο υπέρηχος που εκπέμπει είναι ενοχλητικός για τα ζώα, και απομακρύνονται από την συσκευή άρα και από την περιοχή κάλυψης. Είναι εντελώς ακίνδυνο για τα ζώα.

Μεγάλη αυτονομία καθώς λειτουργεί με 4 μεγάλες μπαταρίες C αλλά και με καλώδιο ρεύματος, ενώ διαθέτει αισθητήρα για να λειτουργεί μόνο εφόσον εντοπίσει κίνηση, για εξαιρετική οικονομία. Συσκευή κατάλληλη για εξωτερικούς χώρους, πλήρως αδιάβροχη.

Ροοστάτη για να ρυθμίζετε την δύναμη της ισχύος που επιθυμείτε! Ροοστάτη για ρύθμιση της ευαισθησίας τους ανιχνευτή κίνησης

Εφαρμογές:

Απωθεί γάτες και σκυλιά από την είσοδο τους στο σπίτι. Κοντά σε σιντριβάνια ή λιμνούλες για να προστατέψει τα ψάρια. Κοντά σε λουλούδια για να τα προστατέψει. Έχει την δυνατότητα να προστατέψει σπιτάκια πουλιών, κλουβιά ή κοτέτσια. Μπορεί να προστατέψει τον κήπο ή το χωράφι Αν συνδυαστεί από τον κατάλληλο αριθμό συσκευών καλύπτει μεγάλες εκτάσεις. Απαραίτητη για εξοχικά, αγροικίες, περιβόλια, κήπους, camping, εξοχή, ιδανική για ακάλυπτους χώρους, μπαλκόνια, κήπους, χωράφια, αποθήκες κλπ. Χωρίς οσμές, δηλητήρια και επικίνδυνα χημικά.

  

Χαρακτηριστικά:

Υπέρηχοι έως 21μ και γωνία 170 μοίρες
Αισθητήρας Κίνησης έως 14μ και 120 μοίρες
Μπορεί να λειτουργήσει 24 ώρες το 24ώρο ή μόνο μέρα ή μόνο νύχτα (διαθέτει φωτοκύτταρο)
Εύρος συχνότητας: 15 - 25 ΚΗz Λειτουργεί με 4 μπαταρίες τύπου C (δεν περιλαμβάνονται)
Διαστάσεις προϊόντος: 24,5 χ 11,5 χ 8,5 cm

manufacturer:
οεμ

Προϊόντα στην ίδια τιμή Προϊόντα στην ίδια τιμή