Για νέους επισκέπτες:

Εφόσον είστε έμπορος δημιουργήστε έναν λογαριασμό πατώντας στο κουμπί εγγραφή. Συμπληρώστε όλα τα στοιχεία που είναι υποχρεωτικά.

Εφόσον επιβεβαιωθούν τα στοιχεία σας θα λάβετε εντός 24-48 ωρών μήνυμα πως ο λογαριασμός σας είναι ενεργός. Στην συνέχεια συνδεθείτε και θα προβληθούν οι τιμές χονδρικής όπου θα μπορείτε να προβείτε και σε παραγγελίες.

Οι τιμές χονδρικής δεν περιλαμβάνουν ΦΠΑ Για νέους πελάτες η ελάχιστη παραγγελία ορίζεται στο ποσό των 150€ πλέον ΦΠΑ.

Παραγγελίες

Μόλις στείλετε ηλεκτρονικά την παραγγελία σας, θα λάβετε μήνυμα επιβεβαίωσης. Το μήνυμα σημαίνει ότι η παραγγελία σας έχει καταχωρηθεί και θα εκτελεσθεί. Σε περίπτωση που παρουσιαστεί τυχόν πρόβλημα θα επικοινωνήσουμε μαζί σας.

Τρόποι πληρωμής:

-Με τραπεζική κατάθεση, καταθέτοντας την αξία του προϊόντος ή των προϊόντων, όπου όταν επιβεβαιωθεί η πληρωμή στον λογαριασμό μας σας αποστέλλουμε το προϊόν.

Τράπεζα Πειραιώς

ΙΒΑΝ: GR46 0171 8470 0068 4712 4720 812

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ: SALES HOLDING GROUP M EΠΕ

-Πληρωμή με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα Visa Mastercard

-Πληρωμή στο κατάστημά μας κατά την παραλαβή της παραγγελία σας.

Αποστολές:

Οι αποστολές των προϊόντων στην Αθήνα γίνονται με εταιρία μεταφορών, του οποίου το κόστος κυμαίνεται ανάλογα με το πόσα δέματα είναι η παραγγελία σας. Ενημερώνεστε τηλεφωνικά από συνεργάτη μας για το κόστος αποστολής, το οποίο το πληρώνετε κατά την παραλαβή των δεμάτων. Και για την υπόλοιπη Ελλάδα με εταιρίες μεταφορών της επιλογή σας. Τα στοιχεία της μεταφορική σας τα αναγράφετε στα σχόλια της παραγγελία σας ή τα δηλώνετε όταν επικοινωνήσει ο συνεργάτης μας μαζί σας για να σας ενημερώσει για το πόσα δέματα είναι η παραγγελία σας.

Επιστροφές:

Επικοινωνείτε στο 2291090766 στέλνετε email στο info@globalsales.gr. Επιστροφές γίνονται δεκτές μόνο εφόσον τα προϊόντα που επιθυμείτε να επιστρέψετε βρίσκονται στην ίδια κατάσταση στην οποία τα παραλάβατε, χωρίς δηλαδή να έχουν αποσφραγισθεί ή να έχει παραβιασθεί η συσκευασία τους, μαζί με την απόδειξη λιανικής πώλησης ή το τιμολόγιο εντός 14 ημερών από την ημέρα παραλαβής. Επιβαρύνεστε μόνο το κόστος επιστροφής του προϊόντος. Δέματα που μας επιστρέφονται σε κακή κατάσταση ή προϊόντα τα οποία δεν λειτουργούν από κακομεταχείριση δεν θα γίνονται δεκτά. Στις επιστροφές που γίνονται δεκτές σας επιστρέφονται τα χρήματα εντός 5-10 ημερών ή πιστώνονται στον λογαριασμός σας για μελλοντική αγορά.