Συσκευή Εντοπισμού GSM Gps Tracker

Συσκευή Εντοπισμού GSM Gps Tracker

[Σύνδεση για προβολή τιμής]
06000G-030P
Σε Απόθεμα
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να αγοράσετε

Το προϊόν αυτό δεν είναι δυνατό να προστεθεί στο
καλάθι γιατί δεν έχετε εισέλθει

Προσθήκη στη Λίστα Αγαπημένων Προσθέσετε στη λίστα σύγκρισης

Δορυφορικό σύστημα εντοπισμού θέσης GPS tracker,λειτουργεί με όλα τα δίκτυα κινητής τηλεφωνίας που διαθέτουν GSM/GPRS (850/900/1800/1900ΜΗz),το προϊόν αυτό έχει τη δυνατότητα να εντοπίσει και να παρακολουθεί οποιοδήποτε κινούμενο αντικείμενο μέσω SMS.

Τοποθετήστε μία κάρτα SIM στην συσκευή ακολουθώντας τις οδηγίες. Όταν ένας αριθμός καλέσει τον ανιχνευτή η γραμμή θα κλείσει αυτόματα και θα σταλεί μήνυμα (sms) στο κινητό σας με τις γεωγραφικές πληροφορίες (συντεταγμένες) της θέσης του οχήματος. Τις συντεταγμένες αυτές μπορείτε να τις εισάγετε σε ένα GPS αυτοκινήτου ή σε ένα λογισμικό χαρτογράφησης (πχ Google Maps) στον Η/Υ για να σας δείξει που ακριβώς βρίσκεται το όχημα.

Εάν το κινητό σας διαθέτει σύνδεση GPRS (τα περισσότερα σύγχρονα κινητά έχουν αυτή τη δυνατότητα), μπορείτε να λαμβάνετε το στίγμα με πλήρη διεύθυνση και απεικόνιση σε χάρτη στο κινητού

Χαρακτηριστικά:

 • Εντοπισμός σε πραγματικό χρόνο: ενημερωθείτε ανά πάσα στιγμή για το που βρίσκεται το όχημα/σκάφος/μοτοσυκλέτα/άνθρωπός σας κτλ.
 • Εξουσιοδότηση: μέχρι 5 αριθμούς μπορεί να αναγνωρίσει η συσκευή σαν εξουσιοδοτημένους για την παροχή πληροφοριών.
 • Γεω-φράχτη: Όταν τα όρια που έχετε θέσει και στα οποία ο ανιχνευτής μπορεί να κινείται ελεύθερα ξεπεραστούν, η συσκευή θα στείλει μήνυμα στον εξουσιοδοτημένο αριθμό ότι το όχημα μετακινήθηκε μαζί με τις γεωγραφικές πληροφορίες.
 • Φωνητική παρακολούθηση: σε αυτή την περίπτωση ο χρήστης μπορεί να καλέσει τον ανιχνευτή για να έχει ακουστικό έλεγχο
 • Χάρτη στο κινητό: Εάν το κινητό σας διαθέτει σύνδεση GPRS (τα περισσότερα σύγχρονα κινητά έχουν αυτή τη δυνατότητα), μπορείτε να λαμβάνετε το στίγμα με πλήρη διεύθυνση και απεικόνιση σε χάρτη στο κινητό σας.
 • Ειδοποίηση μετακίνησης: εάν το όχημα μετακινηθεί πάνω από 30μ από το σημείο παρκαρίσματος (πριν απελευθερώσετε την ακινητοποίηση), θα σας σταλεί SMS ειδοποίησης μαζί με τις γεωγραφικές πληροφορίες.
 • Ειδοποίηση υπέρβασης ορίου ταχύτητας: το tracker θα στείλει μήνυμα σε περίπτωση που φτάσει ή ξεπεραστεί το όριο ταχύτητας που έχετε θέσει.
 • Κουμπί πανικού SOS: πατήστε το κουμπί πανικού για 3 δευτερόλεπτα. Η μονάδα θα στέλνει μήνυμα με τις γεωγραφικές πληροφορίες σε όλους τους εξουσιοδοτημένους αριθμούς ανα 3 λεπτά εώς ότου κάποιος από τους αριθμούς καλέσει τον ανιχνευτή.
 • Ειδοποίηση χαμηλής μπαταρίας: η ειδοποίηση ξεκινάει όταν η μπαταρία πέσει σε 3,7V ο ανιχνευτής στέλνει sms ανά 30’.: low battery και γεωγραφικές πληροφορίες.
 • Διαστάσεις: 46mm x 64mm x 17mm πολύ μικρό μέγεθος
  Βάρος: 50g
  Λειτουργία με τις μπαταρίες : 100 ώρες περίπου ανάλογα τη χρήση
  Δίκτυο: GSM/GPRS
  Συχνότητα GSM: 850/900/1800/1900Mhz
  GPS chipset: SirF III chipset
  GPS ευαισθησία: -102dB m
  GPS ακρίβεια: 5- 15 m
  GSM ευαισθησία: Less than -102dBm
  Cold/ Hot TTFF: 35/2s
manufacturer:
ΟΕΜ

Προϊόντα στην ίδια τιμή Προϊόντα στην ίδια τιμή